UA-89888721-1

D'ARENYS DE MUNT AL CEL - L'inici de les consultes independentistes

Aquest mes tenim un llibre excepcional que afecta de ple a tots els arenyencs, és una radiografia d’un fet insòlit que ha transformat de ple el panorama polític del nostre país “les consultes per a la independència”.

 

Títol: Llibre del mes de setembre: D’Arenys de Munt al Cel. L’inici de les consultes independentistes.

Aquest mes de setembre tenim un llibre excepcional que afecta de ple a tots els arenyencs, és una radiografia d’un fet insòlit que ha transformat de ple el panorama polític del nostre país “les consultes per a la independència”.

Aquella jornada històrica que ha marcat un abans i un després  la vida política i social de Catalunya, és explicada per un dels actors principals, per l’home que va fer possible que es mobilitzes tot un poble i aquest poble, tot un país.

Títol: D''Arenys de Munt al Cel. L'inici de les consultes independentistes
Autor: Josep Manel Ximenis
Editorial:CIM Edicions
Pròleg: Jordi Bilbeny
Setembre 2010

SINOPSI DEL LLIBRE


Les idees, les propostes, no sorgeixen del no res. Algú les té, algú les desenvolupa i algú les porta a terme amb unes motivacions determinades.

El ritme trepidant amb què van tenir lloc durant el 2009 i 2010, totes les consultes sobiranistes a partir de la d’Arenys de Munt del 13 de setembre del 2009, ha comportat que una de les iniciatives sobiranistes més importants i innovadores de la nostra història, no hagi tingut encara l’ocasió de ser explicada amb tranquil·litat adequada. A la vegada, això ha provocat indirectament que s’escampes una certa desinformació al seu voltant i que hi haguessin alguns intens d’apropiar-se-la en exclusiva. Es feia urgent que es resolguessin algunes confusions, desvetllant alhora la part més amagada d’aquella història. Aquest llibre relata en primera persona el desenvolupament de les idees de tot aquell projecte i les motivacions que el van fer possible- Al mateix temps, també vol ser un homenatge a totes aquelles persones d’Arenys de Munt i a totes les altres d’arreu de Catalunya, sense les quals tot plegat no hauria estat possible.

El llibre inclou les adhesions a la consulta d’Arenys de Munt, documents diversos i les poblacions on han tingut lloc altres consultes sobiranistes.

 

11/01/2017 20:48

Deixa la teva opinió

* camps obligatoris (l'adreça electrònica NO es publicarà)

Autor*

email*

url

Comentari*

Codi*